Video : Tipsbladet
Superliga

Bjørn Paulsen: Det gør ondt helt ind i hjertet

Han er blandt andet trist og ked af det på vegne af klubbens fans og ansatte.

OB er efter en meget svær sæson rykket ud af Superligaen for første gang siden 1998. For midterforsvarer Bjørn Paulsen er det meget hårdt at gå igennem, og han mener ikke, at de fortjener deres fans.

Det fortæller han i et interview med Viaplay efter kampen.

- Det er forfærdeligt jo. Det har været lidt under opsejling i de sidste tre kampe, hvor vi har været presset. Jeg synes, at vi har haft alt for mange stimer, hvor vi ikke har været gode nok i år, siger han og fortsætter:

- Det er derfor, at vi rykker ned. Dem, der står der nu nede bagved. Vi fortjener dem ikke. De har satme godt gjort det godt. Så det er en forfærdelig følelse. Det gør ondt helt ind i hjertet, lyder det fra Bjørn Paulsen.

Endvidere slår han fast, at fansene har bakket dem op hele tiden, og at de har gjort det godt.

Desuden ser han spillerne, som han er en del af, som en gruppe, der har et stort, stort ansvar for nedrykningen.

- Her til sidst har vi set bedre ud. Men gennem hele sæsonen har det været forfærdeligt og ikke haft det udtryk, som OB gerne vil have. Jeg er næsten tom for ord. Jeg er trist og ked af det på alles vegne. For fansene, for spillerne, for alle der arbejder i klubben. Alle frivillige og alle, der bakker os op. Det er en hård dag i dag, fortæller OB-forsvareren.

Endelig peger han på, at der godt må komme et nyt fundament i truppen, og så er det tilbage i Superligaen igen.