Video : Tipsbladet
Superliga

Blæst bagover af BIF-stjerne: Fuldstændig absurd

Martin Retov var meget imponeret over sin målmands brandkamp mod FC Nordsjælland.

Mads Hermansen leverede en af sæsonens bedste målmandspræstatione, da Brøndby-keeperen stod en storkamp mod FC Nordsjælland i søndags. 

Uheldigvis for Hermansen måtte han pille bolden ud af eget net to gange i 2-1-nederlaget, men havde det ikke været for den nyligt udtagne landsholdsmålmand, så havde nederlaget været markant større.

Det indrømmer klubbens assistenttræner Martin Retov til Discovery+, hvor han kommer ind på, at Hermansens præstation var på et enormt højt niveau. 

- Det var vel i virkeligheden nok hans bedste kamp, jeg har set fra vores førstehold. Jeg har haft Mads siden U17-holdet, så jeg ved godt, hvad han indeholder, og det tror jeg også, at alle andre ved.

- Men det her niveau han viste her, et par dage efter han er udtaget til A-landsholdet, var jo fuldstændig absurd. Havde han ikke været der på dagen, havde vi tabt større. Det må vi være ærlige at sige, fortæller Brøndby-assistenten. 

Her fremhæver han Hermansens famøse trippel-redning i slutningen af kampen ved 1-1, da han først pillede Ernest Nuamahs straffespark, hvorefter han i to omgange pillede glansen af Wahid Faghir. 

Aktionen var så vild, at Brøndby siden da har lavet en trøje dedikeret til redningerne. 

Martin Retov kalder da også de to sidste redninger for "ikke normale". 

Han kigger ligeledes fremad og spår Hermansen en stor fremtid.

- Han er 22 år, og det er jo intet for en målmand, som allerede nu står på et af storholdene i et land. Han er vant til presset og det at være i en storklub og skulle vinde kampe hver gang. Han kan drive det langt, ham der, fortæller Martin Retov. 

Mads Hermansen får tjansen som tredjekeeper for landsholdet i de kommende to EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan. Det viser dog tydeligt hvor stort et håb, Kasper Hjulmand har til ham, at han hiver ham med til kampene, med tanke på at Hermansensen ikke blev udtaget til VM.

Se hele snakken om Mads Hermansen i afspilleren over artiklen.