• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bo Henriksen om vraget profil: Ikke mentalt klar

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sory Kaba er ikke med til FC Midtjyllands kamp mod OB, og Bo Henriksen sætter ord på, hvorfor det er tilfældet.

Af Victor Risager

FC Midtjylland indleder Superliga-sæsonen fredag aften på hjemmebane mod fynske OB, men Bo Henriksen råder ikke over alle de profiler, der lige nu er på kontrakt i den midtjyske klub.

Spillere som Frank Onyeka, Jens-lys Cajuste, Sory Kaba og Awer Mabil er ikke med i kamptruppen til sæsonpremieren. Især de to førstnævnte har været rygtet væk, mens Awer Mabil har været på forlænget ferie i hjemlandet Australien.

Og så er der Sory Kaba, der ikke er mentalt klar til at spille, og som i øvrigt er på transferlisten. Det oplyser Bo Henriksen over for TV3 Sport før kampen.

- I sidste ende er det med Sory Kaba, at der er rigtig mange… Nu har vi 11 fra vores akademi, der er med i truppen i dag. Så er der rigtig mange andre som Cajuste og Onyeka, der heller ikke er med, som er salgsemner og er tæt på at blive solgt og så videre.

- Så er der en Sory Kaba, der også er på salgslisten. Det er jo virkeligheden. Det er det, hans drøm er. Lige nu mener jeg ikke, at han er mentalt parat til at figurere i truppen og være en del af det her, der vigtigt for os. Så spiller jeg med nogle andre, og det er jeg slet ikke bange for, siger FC Midtjylland-træneren til TV3 Sport. 

Sory Kaba, 26 år, har spillet to sæsoner i FC Midtjylland. I sidste sæson scorede han 12 mål for midtjyderne. I stedet for ham starter Junior Brumado fredag aften som den enlige angriber imod OB.

Ifølge Ekstra Bladet er de fire førnævnte spillere på vej væk fra Heden, og FC Midtjylland kan få hele 250 millioner kroner i kassen. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020