Video : Tipsbladet
Superliga

Bombe i Superligaen: Magne Hoseth i chok

Magne Hoseth fik torsdag morgen overbragt beskeden om, at han ikke længere skal være cheftræner i Lyngby BK. Det sker blot 50 dage efter, at han blev tildelt jobbet.

Magne Hoseths ophold i Superligaen blev et kort et af slagsen, da han efter 50 dage er blevet afskediget i Lyngby BK.

Cheftræneren nåede blot at stå i spidsen for Lyngby BK i to kampe, som begge blev tabt, og nu er nordmanden altså fortid hos De Kongeblå. Fredag morgen fik han overbragt beskeden på et møde i klubben.

Det kom som en kæmpe overraskelse for ham selv, da han nærmest ikke har nået at sætte sit aftryk på klubben.

- Det kom som et chok, når det sker på den måde. Jeg har været i jobbet i 50 dage, og skal du forandre noget, så tænkte jeg, at jeg skulle bruge mere end 50 dage. Jeg er helt sikker på, at den måde vi spillede på, ville føre os fremad, siger Magne Hoseth til Tipsbladet, da vi fanger ham over telefonen.

I pressemeddelelsen på Lyngbys hjemmeside fremgår det, at Magne Hoseth er blevet afskediget, men de kommer ikke med nogen årsag. Nordmanden er heller ikke selv meget for at komme ind på, hvorfor han alligevel ikke var den rette mand.

- Det er gode spørgsmål, som jeg har svært ved at svare på, men det var et mismatch, siger Magne Hoseth og tilføjer:

- De havde nok håbet på en anden leder, men du må næsten snakke med klubben om det der, siger nordmanden, der fortæller, at det var klubben, som besluttede, at han skulle afskibes.

Magne Hoseth forsikrer dog, at der ikke er noget drama mellem ham og klubben. Dog har han svært ved at forstå klubbens beslutning.

- Du skal have lidt tålmodighed i en fodboldklub. Den tålmodighed havde de desværre bare ikke nu, men sådan er fodbold. Der er ikke så meget at gøre ved det. Sket er sket, og jeg ønsker Lyngby held og lykke fremadrettet.

Lyngbys to assistenttrænere Mads Kristensen og Mikkel Beckmann kommer til at stå i spidsen for klubben på søndag, hvor man møder Hvidovre.