Superliga Kenneth Jensen

Bookmaker: Han er favorit til at blive AGF-træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bookmaker tilbyder odds på ny AGF-træner, og der er et par favoritter.

Af Kenneth Jensen

David Nielsen sætter sig for sidste gang i stolen som AGF-træner lørdag, hvor aarhusianerne møder FC Nordsjælland.

Og jagten på en ny cheftræner er sat ind.

AGF's sportschef, Stig Inge Bjørnebye, har allerede sagt, at han gerne vil have en dansk træner, men det er jo ikke til at sige, om den rigtige kandidat er mulig at få fat på.

Sikkert er det, at man lige nu arbejder på at få fat i en cheftræner, der kan stå klar om en lille måned, hvor AGF møder ind til den kommende sæson i dansk fodbolds bedste række.

Interessant er det, at man allerede nu kan spille på, hvem man tror, der bliver næste mand i spidsen for AGF. Det er Bet25, der tilbyder odds på næste AGF-træner, og her er Royal Antwerps Brian Priske ikke overraskende i favoritfeltet.

Selv om han fortsat er cheftræner i den belgiske klub, er det forventningen, at han får sparket, når sidste runde i den belgiske række er afviklet. 

Ifølge Ekstra Bladet er Priske, der giver 2,5 igen, hvis han bliver cheftræner for AGF, dog mest interesseret i at blive i udlandet.

Poya Asbaghi er den næststørste favorit og giver fire gange pengene igen - herefter følger FCK-assistent Ruben Selles, Kent Nielsen og Thomas Thomasberg med henholdsvis syv, otte og otte gange pengene igen.

Vil man ud i et langskud, giver det 25 gange pengene igen, hvis AGF's næste cheftræner er Christian Poulsen. Samme odds får man på tidligere AGF-spiller Hjalte Nørregaard. Og Robbie Fowler, Stig Inge Bjørnebyes tidligere holdkammerat i Liverpool, giver også 25 gange pengene igen.