• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bookmaker: Solbakken favorit til næste fyring

Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Ståle Solbakken er favorit til at blive næste trænerfyring i Superligaen hos bookmakeren Bet25.

Af Ole Hoffskov

Er Ståle Solbakken urørlig på sin post i FC København?

Det er han næppe, men der er ingen tvivl om, at Ståle Solbakken er den ukronede konge i FCK, og han har medbestemmelse i stort set alle afkroge af klubben. De fleste har svært ved at forestille sig, at FCK kan finde på at fyre den norske manager.

Det har man dog slet ikke svært ved at forestille sig hos bookmakeren Bet25. Et spil på, at Ståle Solbakken bliver fyret som den næste Superliga-træner giver pengene 3.75 gange igen, og det er lavest af alle 14 cheftrænere. Ståle Solbakken er med andre ord bookmakerens favorit til at blive fyret.

- Målt på ambitioner og budget hersker der ingen tvivl om, at FCK er den hidtil største skuffelse i Superligaens efterårssæson. DM-guldet kommer de formentlig ikke til at kæmpe med om, og lige nu skal Ståle Solbakken kæmpe hårdt for bare at få sit hold med i Mesterskabsslutspillet. Det klæder ikke en forsvarende dansk mester, siger Morten Olsen, der oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

At FC København tirsdag har hentet Bård Wiggen tilbage som assistenttræner ændrer ikke på opfattelsen hos bet25.

- Med dagens ansættelse af Bård Wiggen som assistenttræner har Ståle Solbakken givet sig selv nogle forbedrede arbejdsvilkår. Den slags forpligter, og derfor skal der også resultater på bordet, hvis dét trænerteam skal være ved roret i FCK efter denne sæson.

- I FCK vinder man titler, og når det nu ikke kan blive til et Superliga-mesterskab, må de nøjes med det næstbedste. Derfor må de forventes at gå benhårdt efter succes i Pokalturneringen, som sammen med Europa League kan være med til at redde lidt af sæsonen. Sker det ikke, kan Ståle Solbakken meget vel være fortid i FCK, siger Morten Olsen.

Mens man altså får odds 3.75 på Ståle Solbakken som den næste fyring i Superligaen, får man til sammenligning odds 50.00 på både Kasper Hjulmand og Alexander Zorniger.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.