Video : Tipsbladet
Superliga

Boss jubler over Schmeichel: Utrolig mulighed

Den danske klubboss Jesper Fredberg er jublende lykkelig over at have fået Kasper Schmeichel til klubben.

Der var kun én dansker i truppen i Anderlecht, da transfervinduet i Belgien åbnede tidligere på sommeren. 

Og når vinduet lukker i natten mellem onsdag og torsdag, er der mindst fire.

Kasper Dolberg og Thomas Delaney blev holdkammerat med Anders Dreyer tidligere på sommeren, og nu er Kasper Schmeichel også blevet præsenteret.

Den 36-årige keeper kommer som et kæmpenavn til belgisk fodbold og Anderlecht, hvor det er ventet, at Danmarks nummer et går direkte i startopstillingen hos Brian Riemers mandskab.

Direktør Jesper Fredberg er lykkelig og stolt over at have rekrutteret den danske keeper, som har fået en etårig aftale.

- Selv om vi faktisk er tilfredse med vores trup, var det en utrolig mulighed at kunne bringe en keeper med så stort erfaring og kendskab ind. Kontrakten med Kasper Schmeichel passer med vores ambition om at have hård konkurrence på alle positioner. Kasper kan få en utrolig stor værdi for denne klub med sin erfaring - både på og uden for banen, siger Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

Kasper Schmeichel har fået trøje nummer 33, og han skal efter et par landskampe på hjælpe Anderlecht, der aktuelt er nummer to i rækken.

Foruden de nævnte spillere og Jesper Fredberg er også Mikkel Hemmersam på ledelsesgangen, mens holdet er trænet af danske Brian Riemer.