Video : Tipsbladet
Superliga

Midt i festen: Det var nok min sidste kamp for FCM

Paulinho kan se tilbage på to mesterskaber med klubben samt en pokaltitel.

HERNING (Tipsbladet): FC Midtjylland vandt efter en dramatisk omgang det danske mesterskab efter en mindeværdig 3-3-kamp mod Silkeborg. Det kan med stor sandsynlighed ende med at blive den brasilianske venstreback Paulinhos sidste kamp for FCM.

Det fortæller han til Tipsbladet ved midtjydernes fejring af mesterskabet på Torvet i Herning mandag eftermiddag.

- Hvis alt går, som jeg har planlagt med folkene, så var det nok min sidste kamp. Det var utroligt. Utroligt. Det er den måde, som det burde ende på, siger han og kan se tilbage på fem år i klubben.

- Ja, et nyt trofæ. Det er vildt. Som udlænding at komme til Danmark og vinde Superligaen to gange, det er stærkt, lyder det fra Paulinho, som også har vundet pokalturneringen med FCM.

Ved søndagens kamp diskede han selv op med en assist til ét af FC Midtjyllands mål, men det var dog ikke kampen, som betyder mest for ham. Det var at se den svenske holdkammerat Kristoffer Olsson igen.

- Det var utroligt. Det var utroligt, fordi vi har altid haft ham i tankerne hele vejen igennem, fortæller han og tilføjer, at Olsson har haft en stærk mentalitet, og at det største øjeblik for dem var, at de kunne fejre mesterskabet med dem.

- Det fortjener han, fastslår Paulinho.

Samlet set er det blevet til 171 kampe for den 29-årige brasilianer i ulve-trøjen, hvor han har scoret seks mål og lavet 14 assister.