• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB med stort scoop: Henter tidligere FC Midtjylland-emne

Foto: AaB

Nordjyderne henter Oscar Hiljemark på en fri transfer, skriver klubben på Twitter.

Af Kenneth Jensen

Endnu en Superliga-klub handler.

Nordjyderne AaB har fundet erstatningen for Patrick Olsen, der er blevet solgt til AGF. Nordjyderne har netop præsenteret den tidligere svenske landsholdsspiller Oscar Hiljemark. 

Oscar Hiljemark er et stort navn, der tidligere er blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Midtjylland, men i stedet er det nu AaB; der får gavn af den 28-årige midtbanespiller, der senest var på kontrakt i Genoa.

Han forlod klubben ved kontraktudløb, og nu er det altså i Aalborg, han skal spille.

Hiljemark, der har 27 landskampe på cv'et, har spillet i en stribe af klubber, blandt andre IF Elfsborg, PSV Eindhoven ogPalermo. Senest var han udlejet fra Genoa til Dynamo Moskva.

- Sidst i et transfervindue åbner der sig som regel nogle muligheder, der ikke umiddelbart vil være tilgængelige tidligere i vinduet, og det må vi sige, er tilfældet her med en topspiller som Oscar Hiljemark, der er en markant forstærkning af vores hold.

- Oscar er præcis, hvad vi har søgt efter og endda mere til. Han er en fantastisk boks til boks spiller, der mestrer de fleste facetter af fodboldspillet, og så kommer han med masser af erfaring fra allerhøjeste niveau, og vi ser frem til at se hans kompetencer udfolde sig i AaB-dragten, siger Inge André Olsen.

Hiljemark siger selv.

- Mit indtryk af klubben er rigtigt godt, og AaB’s ambition om igen at vinde noget og deltage i Europa passer mig fortrinligt, for det vigtigste for mig har altid været at vinde, fastslår Oscar Hiljemark.

- Nu ser jeg frem til at lære mine nye holdkammerater at kende og fremover bidrage bedst muligt med mine kvaliteter, lyder det fra Oscar Hiljemark.