• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby køber svensk forsvarsspiller

Foto: Brøndby IF

Brøndby bekræfter, at man har købt svensk stopper.

Af Kenneth Jensen

De mangler forsvarsspillere, men nu kan Brøndby glæde sig over, at man har fået en mand ind.

Klubben bekræfter, at man har købt 20-årige Rasmus Wikström i IFK Göteborg. Han har fået en fireårig aftale.

Wikström har været udlejet til Eskilstuna og er regnet som et stort svensk talent, og han får nu lov at vise sig frem i Brøndby, hvor træner Niels Frederiksen ikke har haft meget at vælge imellem til midterforsvaret, hvor man har sagt farvel til Hjörtur Hermannsson, Anthony Jung og Joel Kabongo, og hvor man er tæt på at sælge Andreas Maxsø.

- Rasmus Wikström er en spiller, vi har godt kendskab til og fulgt i flere år. Han har på det seneste spillet fast førsteholdsfodbold, og nu er tiden moden til, at han tager sit næste skridt. Vi glæder os over tilvalget af Brøndby IF, og vi skal gøre, hvad vi kan, for at Rasmus her udvikler sig til den bedst mulige udgave af sig selv, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

Rasmus Wikström glæder sig til udfordringen hos de danske mestre.

- Som ung fodboldspiller er det fedt at vide, at nogle af de store klubber uden for Sverige holder øje med én og synes, man er interessant for dem. Og når de danske mestre henvender sig med en mulighed for at skifte, er det ikke en svær beslutning.

- Brøndby IF er Danmarks største klub med en fantastisk opbakning fra tribunerne. Det glæder jeg mig til at opleve. Selv om jeg er ung og stadig skal udvikle mig, så kommer jeg for at kæmpe om spilletid så hurtigt som muligt, siger den 20-årige stopper.

Wikström skal konkurrere med Anton Skipper, Sigurd Rosted og Tobias Børkeeiet om spilletid i det centrale forsvar, hvor Jens Martin Gammelby også kan vikariere.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020