TV 2 køber Superliga-rettigheder
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

TV 2 køber Superliga-rettigheder

TV 2 har sikret sig rettighederne til at vise Superliga-fodbold - Viaplay forlænger også som rettighedshaver.

Fra sommeren 2024 til sommeren 2030 vil det være TV 2 og Viaplay, man skal tænde op for, hvis man fredag, søndag og mandag vil se fodbold fra Danmarks bedste fodboldrække, Superligaen.  

Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

De to tv-kanaler vil deles 50-50 om kampene og vil hver især vise tre ugentlige kampe, mens DR vil fortsætte med at sende live-radio. Dermed vil man fra sommeren 2024 ikke længere kunne se Superliga hos Discovery. 

- Det er fantastisk, at en ny medieaftale nu er på plads. Vi skylder en stor tak til Warner Bros. Discovery, som har været, og stadig er, en rigtig god og innovativ partner. Vi ser frem til at Warner Bros. Discovery leverer endnu en forrygende sæson – som de har gjort hele partnerskabet. Vi glæder os over, at dansk professionel klubfodbolds stærkeste partner gennem tiderne, Viaplay, fortsætter, mens TV 2 efter en længere pause vender tilbage og igen skal sende det bedste fra dansk klubfodbold.

- Og med DR som fortsat partner, så får dansk fodbold den mest tilgængelige dækning nogensinde. Den 6-årige aftale sikrer fundamentet for klubbernes fortsætte arbejde med at forbedre produktet, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen i pressemeddelelsen. 

NordicBet Ligaen vil fortsat vises hos Viaplay.