• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Brentford-oprykning vil lune på Heden: Vi kan handle på en højere hylde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hvis det lykkedes Brentford at rykke op i Premier League, jubler de også i Herning. Pengene vil også kunne komme FC Midtjylland til gode, fortæller direktør Claus Steinlein.

Af Andreas Arp

Thomas Frank er godt i gang med at levere noget af et svendestykke i den næstbedste engelske række, hvor Brentford spiller med om pladserne i næste sæsons Premier League.

Og skulle det lykkedes for klubben med de danske forbindelser at rykke op, så kan det også få positive konsekvenser for FC Midtjylland, der ligesom Brentford ejes af Matthew Benham.

Det fortæller klubbens direktør, Claus Steinlein, til BT.

Helt konkret vil Brentford kunne købe dyre spillere ind, og de spillere der skulle blive til overs i det engelske kan lejes ud til FC Midtjylland. Men nogle af de mange Premier League-millioner kan også havne direkte i pengekassen på Heden, fortæller Steinlein.

- Hvis Matthew (Benham red.) får en milliard, så kan det godt være, at vi får nogle af de penge til at udvikle vores fodboldforretning. Så kan vi øge spillerbudgettet, og det vil betyde, at vi kan hente dygtigere spillere hjem, for eksempel en Pione Sisto. Eller andre i det lidt tungere luftlag. Det er så simpelt, at vi kan handle på en lidt højere hylde, siger han til BT.

Claus Steinlein nævner også muligheden for, at klubbens egne spillere kan få en nemmere vej til Premier League, hvis Brentford rykker op. 

Thomas Franks tropper fortsætter jagten lørdag, når de klokken 16.00 får besøg af Wigan på Griffin Park. Klubben befinder sig inden opgøret på tredjepladsen, fem point fra en direkte oprykning. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus