• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brentford-skuffelse gav AC Horsens mulighed for at leje FCM’er

Foto: Rene Schutze/Getty Images

Barnsley sikrede overlevelse i Championship, da de besejrede Brentford i sidste spillerunde, og det er kommet AC Horsens til gode.

Af Victor Risager

Mange danske fodboldfans holdt et skarpt øje med den sidste spillerund af Championship-sæsonen, hvor Thomas Frank og Brentford kunne sikre sig oprykning til Premier League med en sejr over Barnsley. Men i AC Horsens havde man god grund til at håbe på, at Barnsley ville vinde over danskerklubben – hvilket det som bekendt også endte med.

Over for Horsens Folkeblad bekræfter manager Bo Henriksen således, at Barnsleys sejr er en af grundene til, at man har kunnet leje Casper Tengstedt fra FC Midtjylland denne sommer.

Det kræver en kort forklaring. Sidste sommer solgte AC Horsens således forsvarsspilleren Mads Juel Andersen til netop Barnsley, og her blev det aftalt, at den engelske klub skulle sende en bonus til Horsens ved overlevelse. Det så længe ud til, at Bo Henriksen og co. ikke vil få den bonus, men med sejren over Brentford og en pointstraf til Wigan sluttede Barnsley akkurat over stregen i Championship.

Og så kunne AC Horsens altså glæde sig over en pose penge, der har været med til at sikre en af sommerens forstærkninger.  

Læs også:Avis: Dansk interesse for gratis Bubacarr Sanneh

- Det var blandt andet en af grundene til, at vi kunne gå ud og leje Casper Tengstedt for den kommende sæson, siger manager Bo Henriksen til Horsens Folkeblad. 

AC Horsens kan potentielt også se frem til flere bonusser denne sommer, hvis Kasper Junker fortsætter med at være fast mand i Bodø/Glimt. Også ved et eventuelt salg af den danske angriber vil AC Horsens tjene på grund af en videresalgsklausul, skriver avisen. 

Læs også:Silkeborg fortsætter massiv talentsatsning: Det er en ambitiøs målsætning

Læs også:AC Horsens leder efter en skarp profil til offensiven

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus