Video : Tipsbladet
Superliga

Brian Priske roser AGF's effektivitet efter FCM-kollaps

FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske pegede på sig selv som årsagen til holdets nederlag på 3-4 til AGF.

FC Midtjylland måtte for en sjælden gangs skyld se sig selv lukke fire mål ind, da AGF var på besøg på MCH Arena og vandt med 4-3. Blandt andet ved at vende 1-3 til 4-3 på 17 minutter.

Det var noget, hvor FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske pegede på de små marginaler og situationer i kampen som forklaring. Det skete i et interview på Canal 9.

- Fodbold er de små marginaler. Det har vi været sindssygt gode til at få over på vores side i andre kampe. I dag bliver vi bare straffet hårdt. Kredit til AGF. De er effektive, og det er også en kvalitet. Det må vi lette på hatten over - samtidig med at vi godt ved - at ved de enkelte situationer ved målene kunne vi have gjort bedre, siger Priske.

Desuden beskytter FCM-træneren også sine spillere for ansvaret i kampen, da han peger det hele indad mod sig selv.

- I sidste ende, som jeg også siger til drengene derinde - det er mig, der er cheftræneren, og det er mit ansvar. Jeg synes, at de kriger alt det, som de kan. Vi får en skade på Tim Sparv, en af de erfarne, i første halvleg, og der kommer en ung gut ind i Nicolas Madsen, som kriger og slås hele vejen igennem, siger han og fortsætter:

- Men det er klart, at nogle gange står man ude på linjen og tænker, at man kunne gøre noget anderledes og hjulpet dem endnu bedre. Det er jeg den første til at sige derinde, at det er min den her. Den tager jeg 100 procent på min kappe, lyder det fra Brian Priske.

FC Midtjylland-træneren peger i den forbindelse også på, at han gerne havde sendt James Manjrekar tidligere på banen for at dæmme op for de lange bolde mod Nicklas Helenius og Patrick Mortensen.

Næste opgave for FC Midtjylland er på udebane mod FC København.