Brighton sender Liverpool ud af FA Cuppen

Liverpool slider i Premier League, og søndag blev Jürgen Klopps mandskab også sendt ud af FA Cuppen.

Brighton sendte søndag Liverpool ud af FA Cuppen efter en afgørelse i overtiden.

Japanske Kaoru Mitoma sørgede for en 2-1-sejr til værterne fra Brighton, der dermed er videre til ottendedelsfinalerne.

To minutter inde i overtiden modtog Mitoma et indlæg inde foran mål. Her snød han først et par Liverpool-forsvarere, inden han hamrede bolden op i nettaget og skabte vild jubel på tribunerne.

Det er anden gang i træk, at Brighton driller Jürgen Klopps Liverpool-mandskab, der i sidste sæson vandt FA Cuppen. For blot to uger siden vandt holdet fra den engelske sydkyst med 3-0 over Liverpool i Premier League.

Gæsterne fra Liverpool fik ellers en fin start søndag eftermiddag, da de tog føringen efter en halv times spil ved angrebstalentet Harvey Elliott.

Den 19-årige Liverpool-angriber modtog en stikning inde i hjemmeholdets felt fra stjernen Mohamed Salah og sparkede bolden forbi Jason Steele i Brighton-målet.

Keeperen fik godt nok benet på skuddet, men det var ikke nok til at hindre 1-0-scoringen til Liverpool.

Brighton svarede igen ti minutter senere, efter at Liverpool-forsvaret forærede bolden til Tariq Lamptey, der forsøgte sig med et langskud. Det blev afrettet af Lewis Dunk, der derfor blev tilskrevet udligningen til 1-1.

Kampen bølgede frem og tilbage mellem de to mandskaber, inden den 25-årige japaner Kaoru Mitoma slog til i overtiden.

Liverpool er inde i en skidt periode, efter at holdet i flere sæsoner har kæmpet med i toppen af engelsk fodbold. Klopps mandskab er placeret midt i Premier League-tabellen med 29 point for 19 kampe.

Liverpool er dog fortsat med i Champions League, hvor holdet står over for spanske Real Madrid om godt tre uger i ottendedelsfinalerne i det første af to opgør mellem de to klubber.