• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Bringer assistent i spil i BIF: Han har ændret sig

Foto: Anthon Unger

Han er i øjeblikket væk med det danske landshold, og måske skal han fremover arbejde sammen med Daniel Wass på klubplan, hvis man spørger TV-eksperten.

Af Jacob Quvang

Brøndby skal på trænerjagt, og dermed er det også sæson for at den ene træner efter den anden bliver sat i forbindelse med klubben. 

Tidligere har Viaplay-ekspert og tidligere fodboldspiller Kenneth Emil Petersen bragt Daniel Agger, Jacob Friis og Kent Nielsen i spil til jobbet. Det gjorde han i mandagens Offside-udsendelse på Viaplay. 

Her kom den anden ekspert Ken Ilsø ligeledes med sine bud på en potentiel ny Brøndby-træner og ganske overraskende bringer han Brøndby-legenden og den nuværende assistent på herrelandsholdet Morten Wieghorst i spil til posten. 

- Jeg er klar over, at hans seneste optrædener som cheftræner i Superligaen både hos AGF og AaB ikke gik særlig godt. Men han har også ændret sig. Er nu inde omkring landsholdet, og jeg er helt sikker på, at han kunne være en fremragende træner. 

- Plus han kommer med det Brøndby-DNA. Den her nye investorkreds, der kommer ind, de har behov for at sende et signal til fansene også og give dem noget Brøndby-blod, og der tror jeg på Morten Wieghorst, lyder buddet fra Ken Ilsø. 

Kenneth Emil Petersen er sikker på, at det aldrig kommer til at ske, hvor han nævner, at det sejlede rundt for Wieghorst i AGF og AaB. 

Morten Wieghorst er i øjeblikket assistent for Kasper Hjulmand på det danske landshold, der lige nu er i Qatar i forbindelse med VM-slutrunden.

Se Ken Ilsøs tre bud på en kommende Brøndby-træner i afspilleren over artiklen.