• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Brøndby afviser at lede efter erstatning for Riveros

Foto: Getty Images

Brøndby IF fik forleden Blas Riveros skadet i lang tid, men det får ikke klubben til at storme ud for at finde en erstatning. I hvert fald ikke lige nu.

Af tipsbladet.dk

Det var hjerteskærende scener, der udspillede sig på Brøndby Stadion, da Brøndby forleden tog imod OB i 3F Superligaen. En storgrædende Blas Riveros blev båret ud med en skrækskade, der kan holde ham ude i op mod et år.

En stor bet for Riveros og for Brøndby, der havde satsen stort på den paraguayanske venstreback.

Nu er det store spørgsmål så, om Brøndby IF allerede er i gang med at lede efter et alternativ til den nye back. Rygterne har svirret omkring det, men meldingen er klar fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Der sker ikke noget på vestegnen lige nu:

- Nej, vi kigger ikke efter at hente ny venstreback nu. Der er ingen panik overhovedet. Jeg vil ikke afvise, at der skal ske noget til januar. Men lige nu afventer vi, hvad der skal ske på positionen, siger Carsten V. Jensen til BT-podcasten "Transfervinduet".

Carsten V. Jensen begrunder sit svar med, at der ikke er lang tid tilbage af efteråret, og at man lige nu føler sig godt dækket ind med Kevin Mensah og Peter Bjur.