• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Brøndby-back opereret: Ude i flere uger

Foto: Getty Images

For Jens Martin Gammelby bliver opstarten til den kommende sæson med ham ude i de første par uger.

Af Oliver Okstrøm

Selvom flere klubber har været i gang med opstarten til den kommende sæson i en pæn slat tid, så påbegynder Brøndby først deres på mandag. Her bliver det dog uden Jens Martin Gammelby.

Han er nemlig meldt ude efter en tur under kniven, fortæller Gammelbys agent Allan Bak Jensen i et interview med Ekstra Bladet.

- Jens Martin blev opereret for et par uger siden i to knyster. Det er håbet, han er tilbage på banen om to-tre uger, siger Gammelbys agent til avisen.

Sådan en tur udenfor kommer selvsagt til at betyde, at han givetvis kommer lidt bagefter de øvrige spillere i Brøndby-truppen, hvor man i den seneste sæson også fik set en spiller som Andreas Bruus træde ind på pladsen som højre wingback, mens Kevin Mensah var på den modsatte side.

Førnævnte avis peger desuden på, at Jens Martin Gammelby var en spiller, som sagtens kunne være blevet solgt i vinterens transfervindue, men da Johan Larsson forlod klubben var der en åbning til mere spilletid. Det betyder dog ikke, at han ikke kan blive solgt i dette vindue, som lukker 5. oktober.

Brøndby gav angiveligt 11 millioner kroner for Jens Martin Gammelby, da han blev hentet i Silkeborg for to år siden.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus