Superliga Anders Dehn

Brøndby bekræfter: Har dialog med nye investorer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF kan meget vel snart få ny (med)ejer. Klubben bekræfter, at den "fortsat har drøftelser med potentielle investorer".

Af Anders Dehn

For et par uger siden bekræftede Jan Bech Andersen, at der var "interesse for Brøndby fra flere fronter". Han slog dog samtidig fast, at der ikke var "noget konkret eller endeligt på nuværende tidspunkt, for så skal vi jo meddele det til Fondsbørsen".

Nu sender Brøndby IF så netop en meddelelse ud til Fondsbørsen. I den bekræfter klubben ikke eksplicit, at der er konkrete bud på bordet, men at der er drøftelser med mulige investorer.

"Under henvisning til omtale i flere medier dags dato om aktuelle drøftelser med mulige investorer vedrørende et muligt salg af aktier og investering i Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF fortsat har drøftelser med potentielle investorer, hvor man afdækker mulighederne for et muligt salg af aktier og investering i Brøndby IF," skriver klubben.

"Hvis drøftelserne resulterer i konkrete aftaler, vil Brøndby IF straks orientere markedet herom."

Ekstra Bladet skriver tirsdag morgen, at den amerikanske forretningsmand David Blitzer er favorit til at blive ny investor i Brøndby.

Han har en højstående stilling i det kontroversielle investeringsselskab Blackstone og er i øvrigt involveret i en lang række sportshold i USA og Europa. Herunder Crystal Palace i Premier League og FC Augsburg i Bundesligaen.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.