• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby bød også på Joronen - og var i dialog med Leeds-angriber

Brøndby bød også på Joronen - og var i dialog med Leeds-angriber
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det bliver FC København, der løber med Jesse Joronen, men Brøndby IF forsøgte sig også. Tipsbladet.dk kan desuden fortælle, at de blå-gule har været i dialog med Leeds-angriberen Pawel Cibicki. En dialog, der nu er afsluttet.

Af Ole Hoffskov

FC København kan snart præsentere Jesse Joronen som ny målmand i klubben. Den finske landsholdsreserve tiltræder i klubben til sommer, hvor han skal afløse Robin Olsen, der efter planen skal sælges. 

BT var først med historien om interessen, og onsdag kunne Ekstra Bladet fortælle, at alle håndslag i transferen er givet. Det stemmer overens med tipsbladet.dk's oplysninger, og Jesse Joronen kan allerede i denne uge blive præsenteret i FCK.

FC København betaler ifølge tipsbladet.dk's oplysninger i omegnen af seks millioner kroner for Jesse Joronen, der kom til AC Horsens på en fri transfer fra Fulham FC i sommer. FCK var imidlertid ikke ene om at bejle til den finske succeskeeper.

Tipsbladet.dk erfarer, at også Brøndby IF afgav et bud på Jesse Joronen, men det var altså FC København, der bød højt nok til, at AC Horsens accepterede, og derfor er finnen på vej til Østerbro og ikke Vestegnen.

Brøndby IF's sportsdirektør, Troels Bech, vil ikke bekræfte buddet på Jesse Joronen.

- Jeg synes ikke, det er min, eller nogen anden klubs opgave for den sags skyld, at kommentere på så konkrete ting – herunder, hvem vi byder på og ikke byder på, siger Troels Bech til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg vil sige det sådan, at vi er bekendte med, at vi har en målmand, der har gjort sig interessant for andre klubber, og derfor er det også vores opgave at være opsøgende i forhold til, når vi på et eller andet tidspunkt skal have en ny målmand. Det gælder også emner rundt omkring i Danmark.

AC Horsens-direktør, Kristian Nielsen, meddeler, at han ikke ønsker at kommentere på konkrete klubnavne. I sommer bekræftede Kristian Nielsen imidlertid over for TV3 Sport, at Brøndby viste interesse.

Hvad angår Brøndby IF og jagten på nye spillere, kan tipsbladet.dk også afsløre, at de blå-gule har vist interesse for angriberen Pawel Cibicki, der til dagligt tørner ud for Leeds United. Der har blandt andet fundet et møde sted på Hilton i København.

Aktuelt er der ikke længere dialog mellem parterne.

- Jeg har svært ved at kommentere på noget, som ikke er en reel mulighed, og det indebærer også, hvem jeg tidligere måtte have talt med, siger Troels Bech og tilføjer om Pawel Cibicki:

- På et tidspunkt rammer I jo rigtigt, når I skyder løs med navne, så derfor er det det nemmeste udgangspunkt ikke at kommentere på nogle af dem. Hvis jeg skulle kommentere på dem alle, ville jeg i øvrigt være en meget travl mand.

Brøndbys sportsdirektør understreger, at han forventer et januar-transfervindue med lav aktivitet.

- Vi er glade for den trup, vi har, og vi håber at kunne bevare status quo i det kommende transfervindue, men som klub er det også vores opgave at være forberedte på de ting, der kan ske i fremtiden, og hele tiden tænke på det næste skridt, lyder det fra Troels Bech.

Brøndby IF overvintrer som nummer to i Superligaen efter et imponerende efterår. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020