Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-boss kommenterer Viaplay-prisstigning

De stadigt stigende priser for at se Superliga i tv'et har gjort mange fans rasende, men Jesper Sørensen finder det ikke særligt overraskende, at Viaplay nu igen har hævet prisen på deres abonnement.

BRØNDBY (Tipsbladet): Det er et emne, der fylder meget for mange Superliga-fans. 

Det er bestemt ikke en billig fornøjelse at se Superliga-fodbold hjemme i stuen, og for et par uger blev det så endnu dyrere, da Viaplay valgte at hæve prisen på deres abonnement fra 449 til 499 kroner om måneden.  

Den beslutning har givet delte meninger i Tipsbladets fanpanel Fanklubben, men for Brøndby IF-cheftræner Jesper Sørensen er tv-priserne for Superliga-fans ikke et emne, der fylder rigtig meget. 

Hvis vi skal spille på et udsolgt Odense Stadion, så er det jo fedt for os, der er der. Men det kan godt være ærgerligt for dem, der sidder i stuerne.

Jesper Sørensen
Cheftræner, Brøndby IF

- Det har jeg faktisk ikke nogen holdning til. Jeg ville jo ønske, at alle kunne se så meget fodbold som overhovedet muligt, og at det var tilgængeligt for alle. Men jeg kender jo godt mekanismerne i det, og jeg har også noteret mig, hvordan det har gået Viaplay længe (Viaplay har netop præsenteret et større milliard-underskud, red.). Så det er der vel ikke så meget overraskende i på den måde, siger Jesper Sørensen og fortsætter:

- Dem, der køber rettighederne, har ret til at sætte prisen, som de vil. Og så finder de en grænse for, hvor mange kunder der vil betale mest muligt. Sådan er det jo.

Mens mange Superliga-fans har raset over Viaplays stigende priser, vælger Jesper Sørensen i stedet at fokusere på den positive vinkel, nemlig at de dyre tv-priser er et incitament til i stedet at møde op på stadion. 

- Jeg noterer mig, at hvis det er det, der gør, at der kommer så mange tilskuere på stadion, så har vi i hvert fald en positiv udvikling i gang, i forhold til tilskuere.

- Hvis vi skal spille på et udsolgt Odense Stadion, så er det jo fedt for os, der er der. Men det kan godt være ærgerligt for dem, der sidder i stuerne, siger Jesper Sørensen. 

Det er søndag klokken 16.00, at Brøndby IF møder OB i Superligaen. Begge hold indledte i sidste uge forårssæsonen med en sejr.