Superliga Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Brøndby-boss udtaler sig om Daniel Wass-comeback

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen er naturligvis opmærksom på Daniel Wass, der leger med tanken om at vende hjem til Danmark.

Af Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Daniel Wass har denne sommer været sat i forbindelse med både Brøndby IF og FC København, og det bliver et spændende transfervindue, hvor den danske landsholdsspiller skal beslutte sig for, om han vil hjem til Danmark. 

I skrivende stund har 32-årige Daniel Wass fortsat et år tilbage af sin kontrakt med storklubben Valencia.

På den københavnske Vestegn går der utvivlsomt mange Brøndby-fans rundt og krydser fingre for, at Daniel Wass vender tilbage til klubben, og han vil afgjort pynte i den kommende sæson, hvor mestrene er sikret et europæisk gruppespil.

Carsten V. Jensen, der er fodbolddirektør i Brøndby IF, er naturligvis opmærksom på Daniel Wass, men der har ikke været en konkret dialog mellem parterne. 

- Jeg har ikke talt med ham, men helt generelt, og det har jeg sagt før, når dygtige spillere med Brøndby-baggrund begynder at tale om, at det er ved at være tid til at vende snuden hjem, skal vi kigge på det, siger "CV" og tilføjer:

- I det her tilfælde er det vanskeligt. Han har et år tilbage af sin kontrakt med en storklub i Spanien, og han har en kæmpe værdi på markedet. Han vil være eftertragtet mange steder. Vi har tegnet, hvordan vores sammenhænge skal være i forhold til lønstruktur og andet, og det kommer vi ikke til at sætte på spil.

- Men det vil da glæde os utrolig meget den dag, vi får en Brøndby-spiller tilbage i en udgave, hvor han kan give noget tilbage til klubben.

Daniel Wass har tidligere givet udtryk for, at han gerne vil tilbage til Brøndby IF, som han forlod for 10 år siden.

- Jeg vil meget gerne give noget tilbage, og jeg kan sagtens finde på at vende tilbage til Brøndby IF, hvis jeg har noget at give. Men hvis Brøndby gerne vil have mig, og jeg ikke har mere at give sportsligt, så vil jeg hellere indstille karrieren. Vi får se, det er svært at spå om fremtiden, ikke mindst i fodboldverdenen, sagde Wass for et år siden til Tipsbladet.

Daniel Wass spillede 35 La Liga-kampe for Valencia i den forgangne sæson. Han scorede fire mål.