• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Brøndby IF bremsede salg af åbenbaring i sommer

Foto: Getty Images

Marko Divkovic var tæt på at skifte væk fra Brøndby i sommer, men klubben sagde nej til allersidst.

Af /ritzau/

Marko Divkovic har vist at være noget af et scoop for Brøndby, efter at den tidligere angriber er blevet omskolet og rykket ned på en wingback.

I flere optrædener i denne sæson har kroaten været en af profilerne på holdet, men i sommer kunne han have været fortid i klubben fra den københavnske vestegn.

For Divkovic var langt fra spilletid i sidste sæson, og det fik klubben til at give ham tilladelse til at kigge efter en ny klub.

- Jeg var tæt på at skifte væk til en anden klub i sommer.

- Jeg spillede ikke, så min agent og jeg kiggede efter at skifte for at jagte spilletid, men i sidste ende sagde klubben, at jeg skulle blive her, fordi jeg fik chancen for at spille, siger Marko Divkovic.

Jesper Sørensen var manden, der ikke benyttede sig af kroaten i angrebet.

Og Brøndby-cheftræneren erkender også, at han ikke havde Divkovic i tankerne i sidste sæson.

- Han fik ikke ret meget spilletid i foråret, og det var egentlig meningen, at han ville kigge sig om efter noget andet.

- Det var fint for mig, for jeg prioriterede ham heller ikke til sidst og i virkeligheden heller ikke til at starte med, siger Jesper Sørensen.

Men alligevel blev det til, at wingbacken fortsatte i Brøndby, og nu har han taget trænerteamet med storm.

- Nu er han kommet ind og har fuldstændig grebet positionen. Han spiller med en kvalitet og aggressivitet. Det er meget overraskende for os at se, hvor hurtigt og effektivt det er gået.

Brøndby slog søndag Hvidovre med 3-0 og rykkede op på andenpladsen i Superligaen, og klubben er klar til at bide skeer med FC København.

- Det korte svar er ja. Jeg synes, vi har set stærke ud, og jeg har en god følelse, når vi går på banen. Vi er glade for starten og håber, vi kan blive ved, siger Nicolai Vallys.

/ritzau/