Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby droppet: Vi skal nok lande en god målmand

Carsten V. Jensen er fortrøstningsfuld i forhold til at lande en ny målmand. Brøndby IF blev i denne uge forladt ved selve alteret af Leopold Wahlstedt.

Efter planen skulle Brøndby IF i denne uge have præsenteret Leopold Wahlstedt som ny målmand på Vestegnen, men svenskeren var ikke med flyet.

Aftalen med Odd-keeperen var mundtligt på plads, men i 11. time dukkede Jon Dahl Tomasson og Blackburn Rovers op med et økonomisk mere lukrativt tilbud til Leopold Wahlstedt, der derfor valgte at droppe det planlagte skifte til Brøndby. I stedet ventes han at blive præsenteret i Blackburn i den kommende uge.

Efterladt med en lang transfernæse er det nu Carsten V. Jensens opgave at holde hovedet højt og i stedet lande en anden målmand, som skal være den langsigtede afløser for Mads Hermansen.

Den opgave går Brøndbys fodbolddirektør til med rank ryg, og så gider han ellers ikke tale om Leopold Wahlstedt.

- Der er først en aftale, når der er en underskrift på en aftale, og det har vi ikke fået. Jeg vil ikke kommentere enkelte navne, men for at en aftale gælder, skal der en underskrift på papir, og der nåede vi ikke til, siger Carsten V. Jensen til 3+ og tilføjer og målmandsjagten, der nu er gået ind i en ny fase:

- Vi er stødt på et par udfordringer undervejs, men vi er godt forberedte. Ting tager tid, når man skal skifte spor, men vi skal nok komme i mål - omend lidt forsinket. Vi skal nok få landet en god keeper. 

Mens Brøndby afventer ankomsten af en ny målmand, er det veteranen Thomas Mikkelsen, der skal vogte målet for de blå-gule.