Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-duo er blevet perlevenner: Vi er ret ens

Sean Klaiber er klar til at blive i Brøndby i flere sæsoner endnu, da han allerede har fundet sig rigtigt godt til rette i klubben.

Tipsbladet i Brøndby. 

Han har kun været i klubben i lidt over to måneder, men Sean Klaiber stortrives allerede i Brøndby. 

Det understreger den tidligere Ajax-spiller efter fredagens træning i Brøndby, hvor han samtidig gav udtryk for, at han gerne bliver flere år endnu. 

- Det håber jeg, at jeg kan. Jeg har kun været her i kort tid, men jeg elsker det så meget. Måden, som klubben og fansene behandler mig. Det er noget specielt, lyder det fra Sean Klaiber. 

- Den første tid har været rigtig, rigtig god. Jeg føler, at den her klub passer til den person, jeg er. Folk i klubben er hårdtarbejdende, og sådan er jeg også.

Selvom han tidligere har spillet for storklubben Ajax, er Sean Klaiber imponeret over niveauet i Brøndby, mens wingbacken også mener, at Superligaen passer godt til ham. 

- Niveauet på vores hold er højt. Den danske liga er en smule anderledes end i Holland, hvor alle klubber spiller med korte afleveringer. Her går det mere op og ned. Jeg synes, at det passer godt til mig. Jeg får løbet mange meter. Man skal være fit, og jeg er en fit fyr, siger Sean Klaiber. 

En af de Brøndby-spillere, som Sean Klaiber indtil videre har knyttet et tæt bånd med, er anfører Ohi Omoijuanfo. 

- Jeg ved ikke hvorfor, men vi har så mange ting tilfælles. Vi er bare ret ens. Jeg er bare virkelig taknemmelig for ham. Han behandlede mig virkelig godt, da jeg kom hertil. Han var en af de spillere, der tog virkelig godt imod mig. Vi tilbringer også tid sammen uden for banen, for han har også to børn, der er på samme alder som mine. Han er bare en rigtig god fyr, fortæller Sean Klaiber. 

Klaiber, der spiller for Surinams landshold, er generelt et familiemenneske, og derfor glæder han sig over, at tingene også fungerer rigtigt uden for banen. 

- Det er første gang, at jeg er i en udenlandsk klub. Så jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente. Jeg kom på deadline dag, og alt gik så hurtigt. Min familie elsker det her, og det er en af de vigtigste ting for mig.

- Min familie nyder at være her. Jeg har fundet en god skole til min ældste søn, og min hustru er glad for at være her. Det er det vigtigste for mig.

Ten Hag var som en far
Søndag skal Sean Klaiber og Brøndby op imod FC København, der i onsdags hentede en dramatisk 4-3-sejr over Manchester United. 

- Det var virkeligt godt gået af dem. Det var et virkeligt godt resultat for dem, og det er også godt for dansk fodbold, lyder det fra Klaiber, der dog også føler med Erik ten Hag. 

Klaiber spillede under den nuværende Manchester United-boss i både Utrecht og Ajax, og Brøndby-profilen husker tilbage på tiden under stjernetræneren med stor glæde.

- Jeg havde ham i min første tid i Utrecht. Jeg var en yngre spiller dengang, og han lærte mig at leve som en professionel fodboldspiller, i forhold til hvordan man gør tingene på og uden for banen.

- Han var som en far for mig. Han hentede mig også til Ajax, hvor vi havde nogle fantastiske resultater og vandt et par mesterskaber og pokalturneringer.

Sean Klaiber, der har spillet otte kampe for Brøndby siden skiftet i sommer, har kontrakt med klubben frem til sommeren 2025.