Video : Tipsbladet
Superliga

- Brøndby er interesseret i mig igen

AaB'eren Allan Sousa fortæller, at Brøndby igen viser interesse.

Han ventes at få en nøglerolle i AaB i denne sæson, ligesom han i øvrigt havde det i sidste, hvor han dog ikke kunne sikre klubben overlevelse i Superligaen.

Men det kræver selvfølgelig, at Allan Sousa også er AaB'er, når transfervinduet lukker.

Til B.T. siger offensivspilleren, at der er interesse fra Brøndby IF.

- Da jeg var i Vejle, fik jeg et tilbud fra Brøndby, og efter jeg er vendt hjem fra ferie i Brasilien, har jeg fået at vide, at Brøndby igen er interesseret, det er en form for rygter, men som jeg har sagt, er mit fokus på at spille, og så må klubben og min agent tage sig af det andet, siger Allan Sousa til B.T.

Det kunne ligne en "come and get me"-udtalelse fra en spiller, som der ifølge B.T. også er andre klubber, der fatter interesse for.

Allan Sousas præstationer i sidste sæson var da også til langt mere end NordicBet Liga-fodbold. Brasilianeren, som AaB hentede i Vejle Boldklub, spillede en rigitg god sæson for nordjyderne og scorede otte gange og lavede seks oplæg i 27 kampe.

Han var skadet i slutningen af sæsonen, hvor det hele skulle afgøres, og det var altså tydeligt, at AaB manglede hans ideer, kreativitet og målfarlighed i den afsluttende del af sæsonen, som altså endte med, at nordjyderne for første gang må forlade Superligaen.

Allan Sousas aftale med AaB løber tre år endnu, så det kan blive en dyr omgang at købe ham fri af AaB.

Omvendt har nordjyderne også brug for penge, så kommer der et nogenlunde bud, kan det sagtens tænkes, at man takker ja til det.

Allan Sousa var i startopstillingen, da AaB indledte sæsonen med en sejr på 3-0 ude over B.93 i NordicBet Ligaen.