Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Brøndby-fans betaler selv for ombygning af Sydsiden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby Support har stået for indsamlingen til at få lukket et hul på den ene endetribune, som man mener har været en stemningsbryder.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Brøndbys fans kan endelig se frem til at få lukket hullet i midten af tribunen Sydsiden, efter at Brøndbys officielle fanklub Brøndby Support i samarbejde med uofficielle grupper samlet penge ind.

Ombygningen bliver delvist finansieret af 270.000 kroner fra tribunepuljen, som er penge doneret af Brøndby IF alt efter salg af sæsonkort, t-shirts og andre specielle begivenheder. Derfra skal de resterende 180.000 kroner altså samles sammen af fansene selv, skriver BT.dk.

Årsagen, til at klubbens fans selv ønsker at betale for ændringerne på stadion, er, at fansene ønsker medbestemmelse på udformningen af tribunen.

- Der er et generelt ønske fra fansene om, at man gerne selv vil indrette tribunen – under de tilladte retningslinjer. Det gør, at man får indarbejdet et fanejerskab og en følelse af, at det her er vores tribune. Fansene herude vil gerne vise, at de gør alt for at støtte op om holdet – også i den her situation, siger Lasse Bauer, der er bindeled mellem klub og fans (SLO).

Målet er, at have ombygningen klar til hjemmekampen mod FC Helsingør d. 25. februar eller senest i slutningen af marts.

Samtidig betyder ombygningen, at kapaciteten på Sydsiden øges med 75 siddepladser og 150 ståpladser.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.