Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-helt: Det har jeg ventet på i noget tid nu

Filip Bundgaard var særdeles glad for sejren og scoringen mandag mod Silkeborg.

Brøndby tog sig en særdeles vigtig sejr mod Silkeborg mandag eftermiddag, da de vandt med 2-0. Her blev det andet mål i opgøret sat ind af Filip Bundgaard, som fik muligheden for at fortælle om kampen få sekunder efter slutløjt.

Det skete i et interview med Discovery+.

- Jeg står med en rigtig god følelse. Vi gjorde, hvad vi kunne i dag, og det var at vinde kampen. Så kan man sige, at vi i perioder har vi ikke bolden så meget, vi kan jo se, at vi kæmper og kæmper røven ud af bukserne, og vi vinder kampen. Så fantastisk, siger han og fortsætter om målet:

- Kæmpe stort at score nede foran dem her. Det er noget, jeg har ventet på i noget tid nu. At jeg så kunne gøre det, det er fantastisk, lyder det fra Bundgaard.

Filip Bundgaard blev hentet til den københavnske vestegnsklub fra Randers, og han erkender, at han lige har skulle ind i det i den nye klub.

- Jeg har jo haft en tilvænningsperiode her i Brøndby, og ja, jeg er kommet ind på et rigtig godt hold, hvor jeg har skulle vænne mig til tempoet, og det synes jeg også, at jeg er kommet rigtig godt til, siger han og erkender, at det har været sværere at spille i Brøndby.

- Ja, det kan man godt sige. Der er i hvert fald noget tilvænning i forhold til et nyt system og den måde, som de gør tingene på. Det skulle jeg vænne mig til i starten, forklarer Filip Bundgaard.

Næste opgave for Brøndby er mod AGF på hjemmebane i sidste spillerunde.