18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby IF - AGF

Et propfyldt Brøndby Stadion danner søndag ramme om sæsonens sidste kamp, hvor Brøndby med en sejr over AGF kan sikre Superliga-guldet.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 17:00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Morten Krogh
På TV: TV3+

Holdnyt:
Brøndby IF:
En fuldkommen fantastisk spændende Superliga-sæson lakker mod enden, og søndag skal det endelig slag slås i den historiske tætte og store guldkamp.

Momentum i toppen af rækken er skiftet som vinder vinden blæser i løbet af foråret, hvor Brøndby, FC Midtjylland, FCK og FC Nordsjælland har kæmpet indædt efter at ende øverst på podiet.

I seneste spillerunde blev fårene skilt fra bukkene, da FCK tabte til AGF, mens FC Nordsjælland kun fik uafgjort mod FC Midtjylland på trods af en 3-0 føring undervejs.

Dermed er det kun Brøndby og FC Midtjylland, som kan ende som danske mestre. De to klubber er á point inden sidste kamp, men det er ‘’Drengene fra Vestegnen’’, som har skæbnen i egne hænder med en markant bedre målscore end midtjyderne.

Værternes gulddrømme nåede at hænge i en tynd tråd, da de i maj måneds første to kampe tabte til både FC Midtjylland og FCM.

Jesper Sørensen og co. har dog formået at rejse sig på fornem vis med to overbevisende og kontrollerede sejre mod FC Nordsjælland og Silkeborg.

Derfor er der lagt i kakkelovnen til kæmpe guldfest på den københavnske vestegn søndag aften, når Brøndby med en sejr over AGF, kan generobre den trone, som FCK har siddet på i de seneste sæsoner.

Efter at have misset de seneste to kampe med en skade er Sean Klaiber med i truppen til sæsonens sidste kamp. Spørgsmålet er, om Klaiber er frisk nok til at erstatte Sebulonsen i startopstillingen. 

Kevin Tshiembe er tilbage fra to spilledage med karantæne.

AGF:
Uden sejr i mesterskabsspillets første otte kampe, nederlag i pokalfinalen, fem nederlag i streg i Superligaen, et væld af skader… ‘’De Hvii’e’’ har haft det umådeligt svært i foråret.

Men bedst som man troede, at de var døde og begravede, slog de tilbage med en fremragende præstation mod de daværende guldbejlere FCK.

AGF spillede friskt og bekymringsfrit til i første halvleg, hvor de efter at være kommet bagud 1-0 fik vendt skuden med hele tre scoringer fra Mads Emil Madsen inden pausen.

Efter pausen var det et mere klassisk, defensivt udtryk vi så fra aarhusianerne, som fik kriget en 3-2 sejr hjem på Ceres Park, som endegyldigt slukkede FCK’s gulddrøm.

Uwe Röslers tropper har ikke noget at spille for her i sidste spillerunde af sæsonen, men hvis der er nogle, de gerne vil slå, og gerne vil drille, er det Brøndby.

Så mon ikke, at AGF-spillerne nok skal være toptændte søndag eftermiddag?

Eric Kahl er tilbage fra karantæne, mens Mikkel Duelund, Michael Akoto, Tobias Mølgaard, Janni Serra, Jonas Jensen-Abbew, Mats Knoester og Kevin Yakob alle er fraværende i truppen. Det samme er Tobias Anker også denne gang.

Karantæner:
Brøndby IF: Ingen
AGF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Brøndby IF (3-4-2-1): Pentz - Vanlerberghe, Lauritsen, Rasmussen - Sebulonsen, Radosevic, Wass, Divkovic - Bundgaard, Vallys - Suzuki 

AGF (3-5-2): Peacock-Farrell - Beijmo, Tingager, Callø - Links, Andersen, Madsen, Poulsen, Anderson - Bech, Mortensen

Dom:
AGF leverede en frisk, flot og offensiv indsats tirsdag, da de slukkede FCK’s gulddrøm, og da de intet har at tabe søndag, må man gå ud fra en lignende bekymringsfri tilgang til dette opgør.

Det lover godt for underholdningen mod et Brøndby-mandskab, som er tvunget til sejr, hvis de vil være sikre på at ende som danske mestre.

Der er lagt i kakkelovnen til en intens affære, og det ville ikke undre mig, hvis AGF når at sørge for lidt bange anelser på et propfyldt Brøndby Stadion.

3-2 til Brøndby.

Spilforslag:
Begge hold scorer til odds 1.91 ved Unibet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.