• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby IF forlænger med Mathias Kvistgaarden

Foto: Getty Images

Den unge angriber indgår en ny aftale med Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Det er kun et år siden, at Brøndby IF forlængede kontrakten med Mathias Kvistgaarden, men nu har den unge angriber igen haft kuglepennen fremme.

Fredag oplyser Brøndby IF, at 21-årige Mathias Kvistgaard har forlænget aftalen, således han og klubben nu har papir på hinanden frem til sommeren 2027. Det er en forlængelse på to år i forhold til den tidligere aftale. 

- Mathias har taget hele vejen op gennem Brøndby Masterclass til vores Superliga-trup, hvor han i sommeren 2020 fik sin officielle debut mod AaB som blot 18-årig. Gennem de seneste tre sæsoner har Mathias arbejdet knaldhårdt til træning og bygget på sit spil, og han har vist sig godt frem i de indhop og starter, han har fået, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen og tilføjer:

- Både Mathias og vi har ønsket at forlænge aftalen, og derfor er vi glade for, at vi nu har papir på hinanden i de kommende fire sæsoner. Tålmodighed kan oftest godt betale sig, og det gælder også i fodbold, og her har Mathias med sin altid dedikerede indsats og tålmodighed vist sig som et fremragende eksempel for vores mange talenter i Brøndby Masterclass.

Mathias Kvistgaarden er noteret for 47 Superliga-kampe og otte scoringer for Brøndby IF.