Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby køber Patrick Pentz - får lang aftale

Patrick Pentz skifter til Brøndby IF.

Brøndby IF har købt målmand Patrick Pentz.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Keeperen får en fireårig aftale hos de blå-gule.

Patrick Pentz har spillet en strålende sæson for de Brøndby IF, og det er derfor lidt af en drømmesigning for klubben fra den københavnske vestegn.

Det er i Bayer Leverkusen, at Brøndby har købt den østrigske keeper, og fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om indkøbet.

- Vi er utroligt glade for at kunne byde Patrick velkommen til Brøndby IF på en permanent afrtale. Vi vil spille med i toppen af dansk fodbold hver sæson, og aftalen med Patrick understreger dette fokus. Hans præstationer i sidste sæson taler for sig selv, hvor han har vist et virkelig højt niveau, og i mine øjne var han Superligaens bedste målmand. Patrick har et kæmpe engagement og stor professionalisme i alt, hvad han foretager sig, og det bidrager til at forme kammeratskabet og den stærke træningskultur, vi har i truppen til hverdag.

- Patrick forstår også, hvad det betyder at spille for Brøndby IF, og det gør, at vores fans og Patrick har taget hinanden til sig. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu har papir på hinanden de næste fire år.

Patrick Pentz er aktuelt med det østrigske landshold til EM-slutrunden, der starter på fredag.