Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-lejesvend glæder sig over løsning

Carl Björk glæder sig over, at hans lejeophold i IFK Norrköping er blevet forlænget.

Ude godt, men hjemme bedst.

Carl Björk vender ikke tilbage til Brøndby i første omgang, da han bliver i hjemlandet. 

Den 24-årige svenske angriber har fået sit lejeophold forlænget i IFK Norrköping, og det glæder hovedpersonen selv, der har det rigtig godt i klubben, hvor han også har fået sin fodboldopvækst. 

- Det er rart, at det lykkedes klubberne at nå til enighed. Jeg ville blive her, fortæller Carl Björk til Norrköping Tidningar og uddyber.

- Jeg har brug for spilletid, ro og kontinuitet, som jeg har stor chance for at få her. Jeg hygger mig også rigtig meget her i byen, hvor jeg boede i flere år.

Det er da også til at forstå, at den svenske Allsvenskan-klub gerne vil holde på offensivspilleren lidt endnu. Carl Björk får nemlig godt med spilletid og står noteret for 15 mål på 63 kampe i Norrköping-trøjen. 

Så godt gik det aldrig i Brøndby, hvor han stadig har sit første mål til gode efter 14 optrædener på klubbens førstehold. 

Den 24-angriber kom til IFK Norrköping allerede i 2016 som 16-årig, men tog videre til Sylvia på en lejeaftale tre år senere for at få nogle hår på brystet og noget spilletid på seniorniveau. I 2022 købte Brøndby ham fri fra netop Norrköping, men allerede året efter vendte han altså "hjem" til svenskerne på en lejeaftale, der nu er blevet forlænget med yderligere 

Carl Björk har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2026.