• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Frederiksen før FCM-kampen: Dét sker ikke igen

Foto: Getty Images

Der er klare intentioner i Brøndby om at gentage indsatserne fra de foregående kampe mod FCM. Dog med et andet resultat denne gang.

Af Oliver Okstrøm

Der er rigtig meget, som kan blive afgjort på søndag, når Brøndby og FC Midtjylland mødes i Superligaen. Hvis midtjyderne vinder, så vil de være foran med syv point med tre kampe tilbage - og hvis Brøndby vinder vil afstanden være ét point.

Til kampen forudser Brøndbys cheftræner i et interview med fanmediet 3point.dk, at det simpelthen må kunne lade sig gøre at få noget fra kampen, hvis de kan være ligeså godt kørende som i de tidligere kampe mod midtjyderne.

Det har været tilfældet i de tre foregående opgør mod FCM, hvor man alligevel har indkasseret tre nederlag på henholdsvis 2-3 i kampen i Brøndby samt to 1-0-nederlag på MCH Arena i Herning.

- Jeg synes, vi har spillet tre gode kampe i denne her sæson mod Midtjylland, og det har vi da intentioner om at gøre igen. Jeg tror ikke, at vi spiller fire kampe mod dem, hvor vi er dominerende uden at få noget med os, så lad os nu se på søndag, lyder det fra Niels Frederiksen.

Endvidere peger han på at når de nu skal spille på hjemmebane med fansene i ryggen, så kommer det til at give noget for dem denne gang. Det kommer efter en tur til Randers, hvor man tabte 2-4 og dermed tog et stort skridt i den gale retning.

Brøndby-træneren peger dog i den forbindelse på, at det stadig er helt åbent forud for søndagens kamp.

Hos Brøndby kan man også se en spiller som Rezan Corlu komme frem nu. Niels Frederiksen har i hvert fald klare forventninger til ham i de sidste kampe af sæsonen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus