• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Brøndby må have fået 75-80 henvendelser

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF har uden tvivl fået tonsvis af henvendelser angående det ledige trænerjob. Det vurderer fodboldekspert Poul Hansen.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF har endnu ikke hyret en ny cheftræner efter fyringen af Niels Frederiksen for tre uger siden.

Klubbens tidligere mestertræner havde kun et halvt år tilbage af sin aftale, og da resultaterne i denne sæson har været skuffende, vurderede Brøndby, at der skal en ny mand på trænerbænken fremadrettet. Og hvem bliver det så?

Det er lige nu ét af de mest spændende spørgsmål i dansk fodbold, og Poul Hansen, der er fodboldekspert på TV3 Sport, er ikke i tvivl om, at Brøndby IF har mange emner at vælge imellem. 

- Jeg er ikke i tvivl om, at de har fået omkring 75-80 uopfordrede henvendelser fra hele verden, så der vil være masser af emner, men spørgsmålet er, hvad Jan Bech Andersen vil samt de nye investorer og Carsten V. Jensen, siger Poul Hansen til TV3 Sport og tilføjer:

- De tre bliver tætte nu. Det er jo ikke noget, "CV" kommer til at bestemme, det ved alle. Jeg tror, de har god tid og gør sig umage. Brøndby er en topklub, så de vil have mange valgmuligheder. 

Brøndby IF har siden fyringen af Niels Frederiksen spillet to testkampe, og det har været med Martin Retov i spidsen. Om han er i spil til at blive den nye sherif på Vestegnen, må tiden vise. 

Du kan se hele analysen fra Poul Hansen i videoen i toppen af artiklen.