• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Brøndby-nordmand vil gribe chancen i pokaldyst

Foto: Getty Images

Brøndby IF skal torsdag aften forsøge at avancere i Sydbank Pokalen mod Ledøje Smørum fra Danmarksserien, men der er mere end bare sejren på spil for flere af Brøndbys spillere.

Af tipsbladet.dk

Sydbank Pokalen er kendt som en turnering, der ikke er bleg for at skabe store overraskelser. Sådan en har Ledøje Smørum Fodbold dog brug for på den helt store skala, hvis de torsdag aften skal avancere. Her venter nemlig selveste Brøndby IF på Brøndby Stadion.

En kamp som 3F Superliga-mandskabet dog ikke tager let på.

Det understreger norske Tobias Børkeeiet:

- Modstanderen vil helt sikkert komme ud på banen og spille, som var det en cup-finale, fordi de har alt at vinde. Der er ingen tvivl om, at holdene fra de lavere ligaer sætter sig ekstra meget op til de her kampe, for det er en oplevelse for dem at komme til Brøndby Stadion og spille. Men det betyder også bare, at der hviler et ekstra større ansvar og pres på vores skuldre, og at vi skal ud og spille en god kamp og være klar fra start, siger Tobias Børleeiet til klubbens hjemmeside.

Selvom pokalkampene måske er mere særlige for de mindre hold, skal man dog ikke forvente et umotiveret Brøndby-mandskab i duellen med Ledøje Smørum:

- Det er en god mulighed for os, som ikke har spillet så meget i Superligen, til at vise os frem, så det er selvfølgelig en chance, jeg skal gribe. Det er en fin mulighed, og hvis man spiller en god kamp senere i dag, kan det måske give flere minutter i Superligaen også, forventer Tobias Børkeeiet.

Kampen spilles klokken 20.15 torsdag aften.