• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby offentliggør "CVs" og nøglemedarbejderes løn

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Brøndby har i et prospekt, der er udgivet i forbindelse med aktieemissionen, fortalt, hvad nøglemedarbejdere som Carsten V. Jensen tjener.

Af Kenneth Jensen

Der er gang i meddelelserne fra den københavnske vestegn for tiden, hvor Brøndby IF netop har foretaget justeringer økonomisk såvel som sportsligt, og så har man samtidig taget hul på at få penge ind i kassen i form af en aktieemission.

Derfor har man også udgivet et prospekt, så interesserede aktiekøbere kan se, hvad det er for et selskab, der investeres i.

Læs også:Brøndby har sikret sig over 100 millioner: Det skal pengene gå til

Og i sådan et prospekt er der ganske mange interessante ting at læse, blandt andet lønninger.

Her offentliggør Brøndby IF nemlig, hvordan flere af nøglemedarbejderne er aflønnet. Blandt andre fodbolddirektør Carsten V. Jensen, der blev ansat i sommer i Brøndby IF.

Carsten V. Jensen, der stoppede i FC Nordsjælland for at blive fodbolddirektør i Brøndby, får årlligt 2,4 millioner kroner for sit arbejde i Brøndby IF. Samtidig stiller klubben firmabil til rådighed og betaler "CVs" udgifter til telefon, computer og internet. Og det fremgår også, at han får bonus ved opfyldelse af sportslige mål og ved positivt transferresultat.

Læs også:Brøndby justerer målsætningen og forventer nyt millionunderskud i 2020

Samtidig fremgår det, at den samlede betegnelse "nøglemedarbejdere" forventes at få udbetalt i alt 4,9 millioner kroner i lønninger i 2019. Nøglemedarbejderne er cheftræner Niels Frederiksen, økonomichef Mikkel Jønsen, marketingschef Thomas Skov Petersen, sikkerhedschef Jacob Mickel Lauritsen, kommunikationschef Christian Jeppe Schultz og salgschef Michael Lieberking Jensen.

Værd at bemærke her er, at Niels Frederiksen først blev ansat midt i året. Omregnet til helår ville lønninger i 2019 til nøglemedarbejdere udgøre 6,5 millioner kroner, fremgår det af prospektet.

Det fremgår også af prospektet, at ejer og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen blev honoreret for sit arbejde med 300.000 kroner i vederlag i 2019.

Læs også:Har lånt flere penge af Jan Bech: Brøndbys gæld er steget med 25 millioner

Læs også:Sulten Erceg: Vil give alt for, at vi leverer et godt forår

Læs også:CV vil have Ercegs karriere på rette køl hos Esbjerg

Superliga

Mere Superliga

Fokus