Foto: IMAGO
Superliga

Brøndby sælger Yousef Salech

Brøndby har solgt Yousef Salech til den svenske klub IK Sirius.

Der bliver ikke noget gennembrud i Brøndby-trøjen for angriberen Yousef Salech. 

22-årige Salech er nemlig blevet solgt til svenske IK Sirius, der spiller i Allsvenskan. Det melder Brøndby torsdag aften. 

Salget kommer ud af det blå, for Yousef Salech har i denne sæson været udlejet til belgiske SK Beveren i den næstbedste belgiske række. Her er det dog ikke blevet til særlig meget spilletid, og udsigterne til netop dette var også yderst sparsomme i Brøndby fremover.

Derfor har man solgt ham til klubben, der i januar solgte Wessam Abou Ali til egyptisk fodbold for en masse millioner. Sirius må altså håbe at lave en lignende case med Salech, som viste et flot niveau på næsthøjeste hylde herhjemme via sin tid i HB Køge. 

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen begrunder salget med, at Salech ikke ville få fast spilletid på Vestegnen i fremtiden.

- Yousef kom til os tilbage i 2021 som en spændende ung angriber, og han gjorde straks et godt indtryk på vores U19-hold i Brøndby Masterclass. Herefter havde han et godt lejeophold hos HB Køge og kom så tilbage til os, men der var Yousef stadig et stykke fra at være tæt på spilletid i vores Superliga-trup, og derfor blev Yousef udlejet igen i sommer.

- I SK Beveren har Yousef fået spilletid i 19 kampe, dog hovedsagligt som indskifter, og trods en god start med et mål i sin første kamp for dem dernede, så har han har haft svært ved at finde fast spilletid. Derfor giver muligheden i svenske IK Sirius rigtig god mening for Yousef, og vi ønsker alle Yousef alt det bedste, siger han til klubbens hjemmeside.

Yousef Salech nåede 11 kampe for Brøndby.