Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby siger farvel til Per Nielsen

Per Nielsen stopper i Brøndby IF.

Han var en stor fodboldspiller i Brøndby IF, og efter karrieren har han også tjent Brøndby IF godt.

Men nu er det forbi for Per Nielsen i Brøndby IF.

Den tidligere anfører i Brøndby IF har de seneste ni år været træner for Brøndby IF Women, men på klubbens hjemmeside fremgår det, at han og klubben går hver til sit, og BIF leder derfor efter en ny cheftræner.

- Først og fremmest, så er jeg stolt af alt, hvad vi har opnået sammen, særligt vores mesterskaber og pokaltitler. Jeg vil altid være taknemmelig for muligheden og støtten fra både klubben og fansene, og jeg vil derfor også gerne takke spillere og stab for samarbejdet gennem årene. Nu er det tid for mig at give stafetten videre, og jeg ønsker alle i Brøndby IF Women alt det bedste, siger Brøndby-legenden Per Nielsen.

Christian Barrett, formand for Brøndbyernes Idrætsforening og bestyrelsesmedlem i Brøndby IF, siger:

- Per har med sin erfaring og stærke evner som træner været en vigtig del af Brøndby IF Women gennem de sidste ni år, og han har i den grad bidraget til, at vi spiller med i toppen af dansk kvindefodbold. Per og holdet har skabt mange mindeværdige øjeblikke for Brøndby IF Women, siden han tiltrådte tilbage i 2015, hvilket vi er meget taknemmelige for.

- Vi har altid været et lokomotiv i dansk kvindefodbold, og med friske øjne og nye perspektiver skal vi nu bygge videre på det stærke fundament, som Per har været med til at etablere og føre Brøndby IF Women til nye successer. Det er derfor med respekt og taknemmelighed, at vi ønsker Per alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser, fortæller Christian Barrett.

Hvad Per Nielsen nu skal, fremgår ikke.