• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kasper Ohmeyer

Brøndby skriver med ung dribler

Brøndby skriver med ung dribler
Illustration

Brøndby har netop underskrevet en 1-årig kontrakt med 19-årige Maikon Orellana fra EL Salvador. 

Af Kasper Ohmeyer

Brøndby har netop underskrevet en kontrakt med den driblestærke Maikon Orellana, der har været tilknyttet Brøndby i foråret. 

Brøndby brugte foråret på at se den 19-årige offensivspiller an, og det har altså mundet ud i en 1-årig kontrakt med spilleren. Orellana bliver dermed en del af Superligatruppen, der i forvejen bugner af unge spillere som Patrick Da Silva, Frederik Holst og Lebogang Phiri. 

- Maikon har desværre fået nogle afbræk i sit ophold her i klubben på grund af skader, men i slutningen af foråret fik vi mulighed for at se ham i et forholdsvis kontinuerligt forløb. Her begyndte han at vise det potentiale og de kvaliteter, han besidder, siger Ole Bjur i til Brøndbys officielle hjemmeside. 

- Derfor er vi blevet enige om at indgå en etårig aftale, hvor Maikon kan få ro til at komme op i fulde omdrejninger og forhåbentlig bygge videre på de takter, vi allerede har set fra ham.

- Han er en ung spiller med et tydeligt potentiale, men som stadig har meget at lære, og nu har han så mulighed for at udvikle sig stille og roligt på højeste niveau her i klubben ved at træde ind i gruppen af A-talenter i Superligatruppen. Vi glæder os i hvert fald til samarbejdet og til at følge Maikons videre udvikling.

Orellana selv er også meget begejstret over udsigten til at spille for Brøndby. 

- Jeg elsker fansene, jeg elsker holdet, og alle har været så venlige og hjælpsomme. Jeg har haft det fantastisk her i Brøndby IF, og jeg er glad for, at jeg skal fortsætte.

- Min drøm er at opleve, hvordan det er at score foran Sydsiden. Jeg har set og mærket opbakningen mange gange som tilskuer på Brøndby Stadion, men på et eller andet tidspunkt vil jeg gerne opleve, at det er mig, der får dem til at juble.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020