• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby-stopper ærgrer sig over manglende fans: De betyder meget for os

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-fans får intet udebaneafsnit i Horsens på søndag, og det ærgrer Joel Kabongo. Han er dog opsat på, at holdet viser, at det kan vinde uden.

Af Anders Dehn

Det vil lune gevaldigt i Brøndby IF med tre point på søndag, for så er holdet sikker på en plads i top 6. Men spillerne må klare sig uden det sædvanlige heppekor nede i det øje hjørne.

Brøndby får ikke lov til at tage fans med som en del af straffen for, at nogle af dem gik ind på banen, da holdet senest var i Horsens. Både AC Horsens og Brøndbys egen sikkerhedschef har opfordret til, at udebanetilskuere bliver hjemme, for de bliver afvist i døren.

Læs også: Intet udebaneafsnit: Horsens afviser Brøndby-fans til næste hjemmekamp

Fraværet ærgrer Joel Kabongo.

- Det er ærgerligt, for vores fans er der altid for os. De betyder meget for os, men vi skal også vise, at vi er gode nok til at kunne vinde uden dem, selv om det stadig også er for dem, siger han til brondby.com.

Læs også: Brøndbys sikkerhedschef opfordrer: Bliv hjemme fra Horsens

AC Horsens-direktør Kristian Nielsen sagde forleden, at klubber indsætte ekstra kontrol med tilskuere på søndag, så eventuelle Brøndby-fans kan blive nægtet adgang til stadion.

- Der vil ikke være et sektioneret udebaneafsnit til kampen, og der vil være ekstra visitationszoner, hvor Brøndbys fans vil blive afvist. Det er ikke tilladt at bære synlige kendetegn til støtte for Brøndby som for eksempel trøjer, halstørklæder, flag, kasketter eller lignende på stadion den dag, og vi vil gerne henstille til, at Brøndbys fans slet ikke køber billet til kampen, lød det fra Nielsen.

Der er kickoff til kampen på søndag klokken 17.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.