• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brøndby-talent vil være fast mand: Har fået vist mig frem

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jesper Lindstrøm sigter efter at blive fast mand i startopstillingen i Brøndby til næste sæson.

Af Victor Risager

Den netop overståede Superliga-sæson var Jesper Lindstrøms første som en del af førsteholdstruppen i Brøndby IF, men den unge offensivspiller nåede alligevel at optræde hele 28 gange i rækken. Til næste sæson sigter han dog efter være fast mand i startopstillingen, slår han fast over for 3point.dk.

Af de 28 kampe, Jesper Lindstrøm spillede for Brøndby i Superligaen, var blot halvdelen som starter, mens den anden halvdel selvsagt kom som indskifter.

Til gengæld startede det 20-årige talent inde i fem af sæsonens sidste seks kampe og blev blandt andet matchvinder i sæsonens sidste kamp mod AGF. Lindstrøm håber, at han også vil være fast mand i Brøndby til næste sæson.

- Målet er at blive en fast del af start-11eren. Jeg synes, jeg har taget de her kampe overraskende godt og har fået vist mig frem, siger Jesper Lindstrøm til 3point og fortsætter:

- Jeg ved godt, at Rezan Corlu kommer tilbage, og han har været outstanding for Lyngby i denne sæson. Han ligger nok til en af 8er-rollerne som den lidt mere offensive. Man ved aldrig hvad der sker i transfervinduet, nogle kan ryge og nogle kan komme ind. Men der kommer en pre-season, hvor jeg skal vise mig frem og vise, at jeg skal spille.

Jesper Lindstrøm har primært spillet i angrebet for Brøndby, men spillede sæsonens sidste kampe på midtbanen. Han har leveret tre mål og tre oplæg i Superligaen for de blå-gule.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus