Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby-træner: Derfor er Ohi på bænken

Jesper Sørensen har valgt at bænke den norske angriber Ohi Omoijuanfo. Han forklarer nu hvorfor.

Det er Yuito Suzuki og ikke Ohi Omoijuanfo, der starter i Brøndby IF's angreb, når klubben om få minutter går på banen mod FC København.

Det københavnske derby er denne gang mellem hold, der ligger med bare tre points forskel i FCK's favør i Superligaen.

Derfor kan de - hvis Brøndby vinder - ligge side om side i toppen af rækken efter 15 runder.

Interessant er det, at Brøndby IF-træner Jesper Sørensen har valgt at se bort fra den norske angriber Ohi Omoijuanfo, der ellers har været sikker i startopstillingen.

Men nordmanden har haft det svært i denne sæson, efter han scorede 13 gange i 24 kampe i fjor. Bare fire gange har han scoret i 14 kampe, og derfor er det altså den japanske offensivspiller, der får chancen fra start.

- Der er nogle overvejelser om, hvordan vi vil forsøge at præge kampen og få den over på vores præmisser. Der er Suzuki lidt hurtigere, en god presspiller og teknisk stærk i små rum. Men han har ikke samme styrke i feltet, siger Jesper Sørensen til Viaplay inden kampen.

Selv om Omoijuanfo er bænket fra start, er det ventet, at han kommer på banen i løbet af kampen. 

Jesper Sørensen håber, at det ender i en rigtig god fodboldkamp, når holdene tørner sammen.

- Jeg håber, det bliver en fodboldfest, og at spillerne kan levere det, der river publikum med. Vi ved, at publikum uanset hvad gør deres, så forhåbentlig kan spillerne levere. 

- Det her er jo definitionen på en stor kamp. Det er nummer et mod nummer to, så det er en vigtig kamp sportsligt, siger Jesper Sørensen.

Der er kampstart 12.00, og du kan følge opgøret LIVE her.