Video : Tipsbladet
Superliga

Bronze til FCK: Neestrup kalder det "dybt akavet"

FC København-træner Jacob Neestrup undrer sig meget over, at der blev uddelt bronzemedaljer søndag aften

PARKEN (Tipsbladet): FC København sikrede sig søndag tredjepladsen i Superligaen med 1-1 mod FC Nordsjælland, og den er Jacob Neestrup glad for i den forstand, at det var det maksimale, "løverne" kunne få ud af sidste spillerunde.

Tredjepladsen blev belønnet med bronzemedaljer, som FC Københavns spillere og ledere fik hængt om halsen efter slutfløjt - dem er Jacob Neestrup knap så glad for.

Ikke så meget på grund af karaten, men på grund af hele setuppet, som FC København-træneren ikke mener hører sig til, når der fortsat mangler en kamp af sæsonen - en Europa-playoff-kamp mellem FCK og Randers FC.

- Det var akavet, fastslår Jacob Neestrup og tilføjer:

- Det er lidt malplaceret, at man skal have en bronzemedalje, når der mangler én kamp på fredag, hvor vinderen af den i virkeligheden bør få bronzemedaljen. Det er jo lidt mærkeligt. Vi fik en medalje, men vi burde ikke have haft en medalje. 

På fredag tørner FC København og Randers FC sammen i den mest udskældte kamp i dansk fodbold - kampen, hvor nummer syv i Superligaen kan fravriste nummer tre en europæisk plads. 

Hvad er din holdning til den kamp, Jacob Neestrup?

- Det er præmissen, og strukturen er sådan. Det er en opgave, vi skal løse, og det er sådan, det er.

Kan du forstå dem, der mener, det er en uretfærdig kamp?

- Ja, det kan jeg godt, men jeg ved også, hvad der sker, hvis jeg svarer på jeres spørgsmål med min ærlige mening, og det har jeg ikke lyst til at pive over. Hvis vi vinder på fredag, kan I spørge mig igen, og så vil jeg måske sige, hvad jeg mener - hvis vi vinder, fastslår Jacob Neestrup.

FC København har hjemmebane i Parken i sæsonens sidste kamp mod Randers FC.