Superliga Jacob Quvang

Bruun: Han er efterårets skuffelse i Superligaen

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Angriberen har ikke scoret i Superligaen siden første runde.

Af Jacob Quvang

Når FC Midtjylland har spillet mod Vejle mandag aften, så markerer det samtidig efterårssæsonens afslutning i Superligaen. 

Et efterår, som har budt på masser af mindeværdige øjeblikket og overraskende præstationer. 

Samtidig har det dog også været et efterår, hvor aktører har skuffet, hvad enten der er tale om enkelte spillere eller hold. For TV-ekspert Morten Bruun har en særlig spiller dog skuffet ham mest, og det er OB-spilleren Bashkim Kadrii. Det fortæller han til Discovery+. 

- Han var i Saudi Arabien og kom tilbage i en dårlig forfatning. Det kunne man tydeligt se. Fair play til ham. Han blev bedre i løbet af foråret, men jeg havde en klar forventning om, at han her i efteråret ville blive en nøglespiller for OB. Scorer et flot mål i den første spillerunde mod FC Midtjylland, og så har han ikke scoret en eneste gang siden. I dag (søndag, red.) har han adskillige store chancer. 

- Det er jo sådan en spiller, hvor man som OB-mand vil tænke minimum en fem, seks scoringer i efteråret. Så han har været en kæmpestor skuffelse, det må han også have været for sig selv, forklarer Morten Bruun blandt andet. 

Se hele forklaringen i afspilleren, hvor du også kan høre, hvem Lars Jacobsen har udnævnt til efterårets skuffelse.