Bud accepteret: SIF-profil afviste Brøndby IF
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Bud accepteret: SIF-profil afviste Brøndby IF

Superliga-profil har afvist at skifte til Brøndby IF, lyder det fra Ekstra Bladet.

De havde sådan set fået et bud accepteret på Silkeborg IF-profilen Nicolai Vallys, men Vallys ville ikke til Brøndby IF.

Det er Ekstra Bladet, der bringer historien om, at Forårets Profil i Superligaen har takket nej til at skifte til BIF, selv om der faktisk var et bud, der var accepteret.

Ifølge avisen var det accepterede bud fra Brøndby IF på 20 millioner kroner, men der skal tre til at lave en handel, og den tredje, Nicolai Vallys, har ikke ønsket at trække i BIF-tøjet.

Tidligere har FCK også flirtet med Nicolai Vallys, men klubben har ikke været i stand til at lande en aftale med SIF. Den 25-årige SIF'er har ellers et stort kærlighedsforhold til FCK og vil gerne spille for klubben, hvis muligheden byder sig.

I forhold til SIF er det værd at huske på, at klubben er børsnoteret. Og da man ikke budgetter med salg i Silkeborg IF - og et salg af Vallys vil påvirke regnskabet - skal man melde til fondsbørsen, når der er en opjustering af forventningerne til årets resultat. Det har SIF ikke gjort i forhold til Nicolai Vallys, hvilket kan indikere, at klubben har været bevidst om, at Vallys ikke har ønsket at skifte til Brøndby IF, altså at man ikke har haft en forventning om, at aftalen ville lande.

Brøndby IF har indtil videre blot hentet Sebastian Sebulonsen og Daniel Wass, men klubben mangler fortsat en angriber og noget til offensiven, så det kan godt blive nogle hektiske dage den næste tid.

Klubben jagter også en venstre back - læs den historie her.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.