• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Casper Højer tiltrækker interesse: AGF afviser tilbud fra fra tysk klub

Foto: Getty Images

Hannover må op med et bedre bud, hvis de vil have Casper Højer, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

I AGF har man knap nok fået talt pengene efter salget af Mustapha Bundu, inden det lader til at det næste store salg bliver venstrebacken Casper Højer Nielsen. Interessen er der i hvert fald for ham.

Det skriver B.T.

Her bliver der peget på, at Hannover fra 2. Bundesliga har sendt et bud af ukendt størrelse på Højer, men det er tilsyneladende også noget, der er blevet afvist fra aarhusianerne, som ser ud til at ville have en del mere end det beløb, som tyskerne var klar til at betale.

Hannover skulle angiveligt hellerikke være ene om at have fået øjnene op for AGF-backen. Det samme gør sig eftersigende også gældende for belgiske Standard Liege og italienske Parma.

Tidligere har Højer også været rygtet til Trabzonspor som erstatning for Filip Novak af tyrkiske medier. Derfor kan det godt se ud til, at AGF's sportschef Peter Christiansen får sit at se til i dette transfervindue.

Casper Højer leverede i den seneste sæson en meget solid omgang fra sin position på AGF's bronzehold, hvor han tilmed leverede fire mål og seks oplæg. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus