Superliga

Cesar Santin stadig i spil i Elche

I sommer blev Cesar Santin sat i forbindelse med et skifte til Elche, og nu er linjen mellem dem tilsyneladende varm igen.

FC København og Cesar Santin forlængede i september kontrakten frem til 2014, men det er ikke sikkert, at brasilianeren bliver så længe. Således skriver La Verdad, at duksene i den spanske Segunda Division Elche er interesseret i den 31-årige angriber.

På det seneste har det ellers forlydt, at Elche ville hente Manchster United-angriberen Federico Macheda på en lejeaftale for resten af sæsonen, men den spanske avis skriver nu, at Santin og Sporting-angriberen Gastón Sangoy er klubbens to alternativer til Macheda.

Selv sagde Cesar Santinefter forlængelsen med FC København, at han ikke har opgivet drømmen om at få en kontrakt med en klub i én af de store ligaer.

- Hvis der kommer et godt tilbud for både mig og FCK, vil jeg gerne prøve noget nyt. Men lige nu fokuserer jeg bare på FCK, hvor der stadig er vigtige kampe, der skal spilles, sagde Santin i december til tipsbladet.dk.

Elche har i hele transfervinduet jagtet en angriber til at styrke dem i den sidste halvdel af sæsonen, hvor det handler om at bevare momentum og sikre oprykning til Primera Division. Det lykkedes ikke at hente Nino i Osasuna, og derfor er Elche altså stadig på jagt.

Danske Nicki Bille Nielsen var i sidste sæson lejet ud til netop Elche, hvor han scorede 11 mål i 37 kampe. Siden kom han til Rayo Vallecano i den bedste række. Her blev han dog ikke en succes, og han er nu blevet solgt til Rosenborg.