Andreas Christensens Chelsea lavede fortrinligt comeback

Andreas Christensen og Chelsea sløsede defensivt mod West Bromwich Albion og spillede 3-3 på udebane.

Chelsea har handlet voldsomt ind i forbindelse med denne sæson i forsøget på at true Liverpool og Manchester City i Premier League.

Lørdag var der dog nærmest opløsningstendenser med personlige fejl i Chelseas defensiv, da det blev 3-3 ude mod West Bromwich Albion.

Dermed smed Andreas Christensen og co. for anden runde i træk point i ligaen, og selv om Chelsea var nede 0-3 ved pausen og kom tilbage, må det alligevel give manager Frank Lampard panderynker.

Der var blot spillet lidt over tre minutter, da Callum Robinson fra en spids vinkel i venstre side af feltet bragede hjemmeholdet på 1-0.

Dermed kunne diskussionen om målmandsposten i Chelsea fortsætte, efter at Chelsea har hentet Edouard Mendy i Rennes til posten.

Han var dog ikke klar til debut endnu, og 38-årige Wilfredo Caballero havde fortrængt Kepa Arrizabalaga til opgøret.

Chelsea svarede godt igen, og Tammy Abraham fik en kæmpe mulighed efter 12 minutter få meter fra mål, men sendte bolden over.

Efter et kvarter sendte Timo Werner bolden på overliggeren, men Chelsea fik en kold klud i ansigtet efter 24 minutter.

Thiago Silva fik ligadebut i kampen og var anfører, men brasilianeren sløsede og mistede helt ukoncentreret bolden, og Robinson drønede ned og øgede til 2-0 med sin anden scoring.

Det var dog ikke nok.

Efter 27 minutter var der slet ikke styr på markeringerne i Chelseas ramponerede forsvar hos specielt Marcos Alonso.

Efter et hjørnespark satte Kyle Bartley helt udækket foden på bolden fra tæt hold, og så stod der 3-0.

Frank Lampard flåede Marcos Alonso og Mateo Kovacic ud og sendte César Azpilicueta og Callum Hudson-Odoi på banen.

Efter ti minutter kom Chelsea så på 1-3, da Mason Mount tordnede bolden i mål på et langskud.

Med 20 minutter igen kombinerede Hudson-Odoi med Kai Havertz, og 19-årige Hudson-Odoi reducerede yderligere med en flad afslutning.

I overtiden fik Abraham så udlignet, efter at West Bromwich Albion-keeper Sam Johnstone kun halvklarede et forsøg fra Timo Werner.

Everton hentede sin tredje ligasejr i sæsonen ud af tre mulige, da Crystal Palace ude blev slået 2-1.