Chelsea-fest ødelagt i sidste minut: Smider sejren

Chelsea var på vej mod den fjerde sejr i træk, men måtte nøjes med uafgjort, da Everton var på besøg.

Chelsea har tilsyneladende ikke gravet sig helt fri af den store krise, som har præget begyndelsen af 2023.

Alt pegede ellers i den rigtige retning med tre sejre i træk, men lørdag måtte manager Graham Potters mandskab nøjes med 2-2 på Stamford Bridge mod nedrykningstruede Everton.

Gæsternes Ellis Simms dæmpede stemningen på tilskuerrækkerne, da han i sidste minut af opgøret udlignede til slutresultatet.

Chelsea viste dog kampen igennem, at holdet er på rette vej trods en øjeblikkelig midterplacering i Premier League-tabellen.

Værterne dominerede kampen og tog føringen kort efter pausen, da João Félix opsnappede en nedfaldsbold på kanten af straffesparksfeltet og sparkede Chelsea på 1-0.

Evertons Abdoulaye Doucouré gjorde det til 1-1 med 20 minutter tilbage med hovedet.

Det begyndte dog at dufte af den fjerde Chelsea-sejr i træk, da Kai Havertz senere scorede til 2-1 på et straffespark, hvor flere Everton-spillere forgæves forsøgte at hyle ham ud af den.

Den fine Chelsea-sejrsstime blev dog spoleret til sidst, da indskiftede Ellis Simms trak op ad venstrekanten og med en følt afslutning lagde bolden i mål til 2-2 for Everton.

Chelsea havde forud for det uafgjorte resultat slået Leeds og Leicester i Premier League, mens det også er blevet til en sejr over Borussia Dortmund og avancement til kvartfinalerne i Champions League.

London-mandskabet er placeret på en tiendeplads i Premier League med 38 point for 27 kampe.