Ustoppelige City: Arsenal slået på lynscoring

Manchester City vandt på Raheem Sterlings mål i andet minut og fører igen Premier League med ti point.

Manchester Citys lange stime af sejre virker ustoppelig. Søndag aften kom den 18. sejr i træk i hus på tværs af alle turneringer.

Udekampen mod Arsenal blev vundet knebent med 1-0, men sejren burde have været noget mere komfortabel.

Med 13 hele spillerunder tilbage har City 59 point foran Leicester med 49. Manchester United har på tredjepladsen 46 point inden hjemmekampen mod Newcastle senere søndag aften.

Manchester City var chanceskabende fra begyndelsen, og efter blot 75 sekunder lå bolden inde bag Bernd Leno i Arsenal-målet.

Riyad Mahrez sendte et indlæg i feltet, hvor Raheem Sterling med hovedet snittede bolden ind i fjerneste side til 1-0.

Både Mahrez og Sterling havde senere i halvlegen chancer, som de dog ikke fik afsluttet ordentligt på.

Citys presspil fungerede, og det havde Arsenal svært ved at spille sig ud af i perioder af kampens første del.

Det blev dog bedre, og Arsenal kom faktisk ganske godt med i opgøret med fine muligheder til følge.

Kort før pausen kom Nicolas Pepe på skudhold, men hans afslutning endte i sidenettet.

I anden halvleg kom City-spillerne ud, som havde Pep Guardiola bedt om at få kampen afgjort i en fart.

Udeholdet stormede nærmest Arsenals mål i de første ti minutter og spillede sig frem til flere muligheder. Ilkay Gündogan fik flere af dem, men han manglede den skarphed i træk og afslutninger, som har kendetegnet ham på det seneste.

Målet til 2-0 udeblev i denne fase, og der kom mere ro på kampen.

Ti minutter før tid burde City have slået sejren fast, men Joao Cancelos afslutning med papegøjen inde i feltet gik lige uden om stolpen.

Arsenal havde ikke meget at byde på efter pausen, og på den måde kom Citys tre point aldrig i fare.